Brynäs IF

715684 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2480992

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Jag tror att Alcéns position kommer att förstärkas internt om Brynäs klarar sig kvar och att en fet kontraktsförlängning i så fall kommer ligga närmare till hands än en ny sportchef.

Brynäs och många supportrar verkar försöka skapa, förstärka och acceptera ett narrativ där Manner och Alcén har gjort det bra om Brynäs undviker kvalspel.

Det handlar delvis om att många inte verkar analysera vad som skett och sker i Brynäs utan bara konstaterar att man behöver kontinuitet för att lyckas. Det leder till ett resonemang där personer minsann ska vara kvar för att skapa kontinuitet snarare än att de har gjort sig förtjänta av att behålla sina jobb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Exakt! Årets säsong är ett sportsligt fiasko oavsett utgången. Det är väl snarare nivån på fiaskot som kommer att variera. Hänger vi kvar kan man lugnt räkna med att Manner och Alcén hyllas och får vara kvar i orubbat bo.
För mig är det helt obegripligt att en mångmiljonverksamhet som Brynäs IF med ett flertal kompetenta näringslivspersoner i ledningen, till den kanske enskilt viktigaste tjänsten som sportsligt ansvarig för herrlaget anställer en helt okvalificerad person från A-lagets avbytarbänk. Det betalar vi för nu.

Som man bäddar får man ligga!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Oh well, om vi bortser från hur vi TROR att Brynäs kommer agera.
Vore inte Liljander en bra lösning?
Kommentera