Brynäs IF

717536 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2481541

Sv: A propósito de nada
Peja: Nu är det bara spekulationer från din sida fakta är att mycket skulle ha sköts bättre både med lovande juniorer och det mesta inom föreningen,
Men Brynäs har varit en förening i förfall under åtskilliga säsonger där felbeslut efter felbeslut har tagits,

Mycket för att kompis polare har gått före kompetens, Sundlöv Dackell Molin Sjödin underbara spelare men saknar helt kompetens för att styra ett SHL lag, och då pratar jag bara om det sportsliga för vi har problem som sitter djupare än så.

Säsong efter säsong har detta pågått,
Är ett jävla underverk att vi är i HA redan efter alla dessa skitsäsonger,

Trots detta är jag en orubblig supporter och medlem som hoppas på det bästa säsong efter säsong ,

Därför har jag inte gett upp den här säsongen heller utan fortfarande matcher kvar 15poäng att spela om och det är inte kört än.
🤔😇😎💪🏻
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mycket prat om våra värvningar och Alcén idag. Som några varit inne på så är det stora problemet som jag ser det Alcéns kontraktsförlängningar som de flesta varit en katastrof. Enbart Scott som varit OK.

Det ihop med att man gick in i säsongen med en alldeles för tunn trupp. Som Peja var inne på så är det ju A och O att värva spelare utifrån de roller man har öppna i laget. Då blir det provocerande att höra Alcén säga ”Vi tittar på alla spelare som kan göra Brynäs bättre”.. Vilket indikerar att man inte har någon riktig värvningsstrategi, som jag varit inne på tidigare.

Att spela Björnen ihop med Blomman och Kvist i en 4:e kedja känns ju lite som att kasta pärlor till svin. Vi ser ju vad han kan prestera när han får spela högre upp i laget. Men ett felbyggt och för tunt lag har gjort att det blivit så här..

Alcéns ansvar på årets resultat är väldigt högt. Manner har under intervjuer i stort sätt hela säsongen ropat efter spelare. Han kan ju bara sminka grisen så länge..

Så inget snack om att årets säsong är ett gigantiskt misslyckande där man i slutändan får vara nöjd med om vi lyckas undvika kval. Oavsett om vi spelar i SHL eller HA nästa säsong så kommer Brynäs behöva göra en förändring i den sportsliga ledningen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Tycker att problemet är att juniorverksamheten är för dålig snarare än hur Brynäs hanterar de A-lagsaktuella juniorerna. Spelare som Kvist, Birgersson och tidigare Solem har fått massvis med istid i SHL, detta är spelare som kanske inte ens hade platsat i de bästa J20-lagen som juniorer.

Har skrivit det förut. Det var ett stort misstag att inte förlänga kontrakten med Mats Bäcklin, Tomas Thelin och Magnus Eriksson. De var duktiga och uppskattade juniorledare som man kastade i soptunnan.

Det gick ganska snabbt när den ena sportchefens sambo gick från U16-tränare till J20-tränare häromåret, tyvärr hoppade han av för att bli NHL-scout innan hans första J20-tränarsäsong hann börja. Sedan dess har det varit stökigt på J20-lagets tränarbänk.

J18-lagets tränarbänk har Grahm & Alcén också sett till att försämra genom att inte förlänga med den uppskattade Eriksson.
Kommentera