Brynäs IF

715774 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2481531

Sv: A propósito de nada
J-S: Det är inte alltid så enkelt att behålla spelarrättigheter om det ligger i spelarnas intresse att lämna. Allsvenska klubbar, då i synnerhet de största i toppen, är stolta klubbar som inte gillar att satsa på inlånade SHL-talanger.

Jag tror inte att Lööke hade fått chansen i Timrås förstakedja med Dahlen, eller att Ersson hade blivit målvaktsetta i Västerås, om de hade varit utlånade från Brynäs. Det förtroendet hade de knappast fått då.

Om du har skött allt snyggt och bibehållt bra kontakt med spelaren så kommer denne att välja Brynäs vid SHL-återkomst efter utvecklingsår(en) i Hockeyallsvenskan. Ersson hade erbjudanden från i stort sett alla SHL-klubbar efter succén i Västerås, men valde spel i Brynäs eftersom man hade skött det snyggt och bibehållt en god kontakt med honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Nu är det bara spekulationer från din sida fakta är att mycket skulle ha sköts bättre både med lovande juniorer och det mesta inom föreningen,
Men Brynäs har varit en förening i förfall under åtskilliga säsonger där felbeslut efter felbeslut har tagits,

Mycket för att kompis polare har gått före kompetens, Sundlöv Dackell Molin Sjödin underbara spelare men saknar helt kompetens för att styra ett SHL lag, och då pratar jag bara om det sportsliga för vi har problem som sitter djupare än så.

Säsong efter säsong har detta pågått,
Är ett jävla underverk att vi är i HA redan efter alla dessa skitsäsonger,

Trots detta är jag en orubblig supporter och medlem som hoppas på det bästa säsong efter säsong ,

Därför har jag inte gett upp den här säsongen heller utan fortfarande matcher kvar 15poäng att spela om och det är inte kört än.
🤔😇😎💪🏻
Kommentera