Brynäs IF

715321 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2483436

Sv: A propósito de nada
krysset.10: Är det du Pettis??

1. Hmm, varför skulle Mäenalanen gå till oss? Känns väl ändå som har slår sig in i NHL på ett bra sätt?
2. Björninen i 3:e? Tvek. han ska vara i andra.
3. Tveksam att vi vinner både Persson och Ljunggren. Strömvall har jag ingen koll på dock.

Jag tror Strömgren går högre upp. I en andra eller tredje. Tror inte Ljunggren hamnar hos oss. Centrar har vi gott om. Lindstein högre upp bland backarna också. Ljungkrantz kommer vara i laget. 3:e-4:e. Blomqvist hoppas jag stannar och centrar fjärde.
Om vi skeppar Palve så tror jag att man håller ihop Rödin och Björninen, kanske slänger in Scott där om han inte går i första, annars kan jag se Strömgren/Ljungkrantz där.

Återstår att se vilka spelare vi kan få in. Tar gärna in Gradin. Tror majoriteten av de vi får in kommer ifrån HA/Liiga.Största frågan är dock om vi klarar kontraktet. Jag är inte så säker längre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
En stor framgång för Brynäs den här säsongen är väl i alla fall att Sören Persson går i pension. Bör rendera i 5-6 poäng ytterligare bara det, i händelse av fortsatt SHL-spel nästa säsong….
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Persson har starka sociala motiv att gå till Brynäs och Ljunggren gick på Brynäs hockeygym. Samtidigt som de ärligt talat inte skulle ha lika hård konkurrens i Brynäs som i många andra SHL-klubbar. Jag tror att Brynäs vore attraktivt för deras del om man verkligen försöker.
Kommentera