Brynäs IF

717540 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2489000

Sv: Inte över riktigt än
dempa: Hur deppigt är det att leda serien? Mycket värre än att bli näst sist i SHL?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Inte över riktigt än
Mattson: Jag skulle nog svara "ja". Jag menar, ni har klarat kval bra förut och behöver bara vinna en serie. Efter det kan ni andas ut och börja ladda inför nästa säsong.

Även om vi på något mirakulöst sätt skulle lyckas vinna, så får vi inleda med handikapp i SHL. Troligtvis skulle vi åka ur direkt igen.

Att spela i Hockeyallsvenskan är aldrig roligt. Det är som att åka andraklass, äta nudlar till lunch eller flirta med en MILF. Det kan vara trevligt i brist på bättre, framförallt om du lyckas tränga bort att det finns något bättre. Men alla som ihärdigt låtsas som att Hockeyallsvenskan skulle vara mer underhållande, ljuger. Visst, det är kul när det är heta möten mot Björklöven, men det har ingenting med ligan att göra, bara motståndet.

Hela vår vistelse i Hockeyallsvenskan har varit en enda lång mardröm och jag kan inte finna någonting positivt med det överhuvudtaget.

Med det sagt så är Brynäs katten med nio liv och trots att magkänslan säger att Malmö har ett litet övertag, skulle jag inte bli ett dugg förvånad ifall ni krossar dem i fyra raka. Det vore väldigt typiskt Brynäs.
Låst ämne

Sv: Inte över riktigt än
Mattson: som supporter är det helt okej med HA.Många bra lag, Aik, Tälje, Västerås, Löven, Modo,Dif! Men för föreningen är det katastrof, mindre publik, mindre tvpengar, färre sponsorer plus att ni kommer få säga upp ca hälften av kansliet! Nä det är inget att rekommendera!
Låst ämne