Brynäs IF

713429 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2489272

Sv: Inte över riktigt än
Simmalugnt: Med lite distans till gårdagens plattmatch och besvikelsen som följde efteråt så finns det egentligen bara ett nyktert sätt kvar att se på saken.

Vi såg alla hur bra dom faktiskt kan spela i lördags mot HV, och mycket av det var nog pga stämningen i arenan (som var den bästa i år) och flera spelare påpekade att just stämningen gav dom skjuts framåt och därför kunde vinna.

Därför måste vi måste gå man ur huse och fylla Gavlerinken till bredden, och för den delen även bortsastå i Malmö, och göra allt vi kan för att få grabbarna på isen att vinna. Och om den nystartade supportergruppen "Bocken Ultras" ens når hälften av KK:s ljudnivå så är det en bra start på vägen. Kalla mig naiv, men en stämning kan göra mycket i en ishockeyarena så därför borde vi göra allt i vår makt för att påverka just den stämningen.

Påverka det som påverkas kan! Slut upp bakom grabbarna nu, älska dom som mest när dom förtjänar det som minst (som en finsk man från Vasa en gång sade), enda vägen framåt för oss supportrar är att göra precis allt vi kan för att ge dom chansen. För ännu lever liket, glöm inte det.

Mot dödsångest! Mot Danmark! Mot Gavlerinken!
Tillsammans, för Brynäs!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Inte över riktigt än
SuneMangs: Helt rätt, Sune. Vi kan spy galla efter säsongen oavsett utgång. Nu jäklar får vi försöka ge grabbarna den där extra procenten energi. Det är så många i hockeysverige som får mysribba vid tanken på att vi ska åka ut, de ska inte få det jävla nöjet. Vi ska klara denna skiten. En gång till.

Det enda som gäller nu är att ta hem 4 matcher och om vi kan bidra med minsta lilla till att klara det så får vi fan göra det.

Vi ska inte åka ut.
Låst ämne

Sv: Inte över riktigt än
SuneMangs: Bra sammanfattat.
Låst ämne

Sv: Inte över riktigt än
SuneMangs: "Bocken Ultras" verkar vara riktiga pajasar tyvärr
Låst ämne