Brynäs IF

714193 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2489308

Sv: Inte över riktigt än
SaggeBoy:
Oavsett utgång i kvalet så skall Alcén och Manner med följe ta fullt ansvar och avgå så att Brynäs kan spendera deras löner på nya kompetenta personer.
Därefter skall en ny realistisk plan skapas och följas stenhårt.

Brynäs måste kliva ur sin sinnessjuka egenbild att de är någon form av storklubb. Lag som IOK och Örebro har ju sprungit om och från BIF....

Den här inavlade föreningssjukan måste verkligen utrotas och det måste börja ställas krav på individer i föreningen helt enkelt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Inte över riktigt än
Jockster : Jag länkade igår Tutto Balutto senaste podd.
Där man tar heder och ära av IFK Göteborg.
Med dess hantering senaste 10 åren.

Det är karbon på det med Brynäs.
Lyssna på det, man häpnar..
Låst ämne

Sv: Inte över riktigt än
Jockster :
"Brynäs måste kliva ur sin sinnessjuka egenbild att de är någon form av storklubb. Lag som IOK och Örebro har ju sprungit om och från BIF...."

Vilka syftar du på när du skriver "Brynäs"? Vilka i Brynäs tror att de är "någon form av storklubb"?

Skrev ett inlägg häromveckan om just detta. Är det Brynäs själva som tror att de är en storklubb eller är det vi supportrar som tror det?
Ambitionen utåt från Brynäs denna säsongen var bättre placering än i fjol (vilket iofs misslyckades), dvs ingen ambition om topp sex.

Bosse Bank har flera gånger påtalat att Brynäs gått längre än kvartsfinal två gånger de senaste 20 åren och kvalat fyra gånger under samma tid. Att vi måste förstå var vi befinner oss. Så jag tror nog inte att de själva tror att de är någon storklubb. Det är snarare supportrar och media.

Sedan finns det säkert folk i och kring föreningen som tror att man är störst, bäst och vackrast, men det är säkert det Bosse Bank försöker arbeta mot, självinsikt.
Låst ämne