Brynäs IF

713724 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2489455

Sv: Alla Helvetes Kval
Horace76c: Självrannsakan borde skett efter omgång 10.

Jag kan sträcka mig till omgång 20, som längst.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Brynäsgubbe: självrannsakan borde gjorts för flera år sedan. Dom överbetalda har underpresterat över hela säsongen åter igen. Jävla pajas förening och vi kommer gå i konkurs pga dom. Tack för erat engagemang ni är sämst i shl
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Brynäsgubbe: ” Självrannsakan borde skett efter omgång 10. Jag kan sträcka mig till omgång 20, som längst.”
Har man satt ett mål för säsongen och det går sämre än det borde utifrån det satta målet så har man två val:
1.Hoppas att det löser sig.
2. Börja agera för att få till förändring så man når målet (tom oavsett pris). Det inkluderar att ha en handlingsplan och riskanalys på plats så man vet vad som kan gå fel, hur man förebygger det och vad man ska göra om det gör det.
Ex på risk: Skada på nyckelspelare som Johan Larsson.
Handlingsplansexempel: ha en andracenter som kan kliva in i första linan och bidra och ändå ha centrar kvar för de andra linorna o bidra där.
Ha ett lag som kan spela in en poängmarginal så man har råd att förlora några matcher medan man agerar på skadan osv men inte fan vet jag.
Men att bara ha 12 forwards o dessutom veta att man måste ha in en spetsforward från start för man har inte full kvalitet i dem man har säger ju att man absolut inte har minsta proffesionella mindsetet.
Fan det ska vara skitsamma om en ”spetsspelare” blir för dyr. Man ska ha in honom ändå. Dels breddar den laget o förhoppningsvis lyfter en femma o dels hindrar man konkurrenterna från att bli bättre så man kommer än mer efter under pågående säsong.
Det är bara personer som huge o Brynäsledare som behöver rannsaka sig. Andra förstår att man måste agera så man inte behöver rannsaka sig själv då säsongen är över utan istället kunna summera vad som gick bra och vad som gick mindre bra mot plan.
Låst ämne