Brynäs IF

713284 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2489878

Sv: Alla Helvetes Kval
Brynäsgubbe: "Jag vet inte om det är en tystnadskultur och lågt i tak men det är fan obegripligt hur Brynäs lyckas göra fel 18 av de 20 senaste åren och inte listat ut vägar som INTE fungerar."

Tycker att den här typen av resonemang är själva grunden till Brynäs problem. Föreningen lider fortfarande av att ha gått 23 miljoner back en säsong under Campese. Det var också full kubbning mellan Peter Andersson, Sundlöv och Campese. Plus den enorma goodwillförlusten på grund av "Berglund-gate" som "Stisse" Åberg på GD/Arbetarbladet hjälpte till att blåsa upp och göra känd över Sverige.

Man måste förstå att den säsongen fortfarande kastar en slagskugga över Brynäs och Brynäs ekonomi. Tror man på arvssynd kan man naturligtvis belasta ny styrelse, ny SC, ny tränare och nya spelare för det som varit - men det underlättar knappast när man vill rekrytera nya bra krafter till föreningen. HV, Luleå och Rögle kunde med stark ekonomisk stöttning utifrån köpa sig ur sina kriser under den gångna säsongen. Brynäs hade inte de musklerna.

Nu blir det kval och istället för att sabla ner allt och alla i föreningen måste vi stötta Brynäs genom att heja fram laget till en SHL-plats nästa säsong. Hade Brynäs spelat i HA hade vi jublat för chansen att kvala in till SHL. Låt oss se det på det sättet nu också - precis som "Jacke"!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Malken: ” HV, Luleå och Rögle kunde med stark ekonomisk stöttning utifrån köpa sig ur sina kriser under den gångna säsongen.”

Ursäkta men har jag missat någon Luleåvärvning under säsongen?
Om du tänker på Kempe har han tillfört noll och intet snarare varit en belastning och kostat multum.
Olle kom in sent och från en inte så bra alpliga och kostade inga stora pengar i princip allsvensk lön.
Tacksam för svar.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Malken: Men det är just medhårsstrykarmetoden som du nu vädjar om som inte är befrämjande för föreningens rehab Sanningens nakna vitöga måste prioriteras.
Låst ämne