Brynäs IF

717248 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2489987

Sv: Alla Helvetes Kval
Huge: För det första vet vi inte laget än. För det andra, ja, det tror jag, eller jag tror redan det är i görningen. Men vid en eventuell väldigt bra match och bra känsla med vinst att man kunnat gå på den känslan in i en kvalserie, i samma huvudet under armen strategi som man kört med under hela säsongen.

Men mest troligt är fortfarande att det är klart med ny men att man vill ha effekten och skapa oreda i Malmölägret inför match 1. Malmö har redan scoutat sönder Brynäs vid det här laget och har säsongens bästa form för sin del, så Manners spel lär inte skrämma dem speciellt mycket.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Bulten: Så du tror att Manners tänk ikväll är att medvetet spela med fullt ordinarie uppställning och småskadade/slitna spelare och göra allt för att vinna en betydelselös match, eftersom en vinst betyder att han får fortsätta som tränare och en förlust automatiskt gör att han får sparken?

Finns inget i vårt spel och efter uppehållet som gör ett tränarbyte motiverat, så att den åtgärden blir verklighet kan du glömma.
Låst ämne