Brynäs IF

717233 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2490008

Sv: Alla Helvetes Kval
Huge: Det beror på hur det ser ut idag, blir vi överkörda så har man nog inte så mycket val. Det kommer ställas krav utifrån som kommer vara svåra att stå emot. Tror inte heller man matchar bästa lag, men att hela laget skulle bestå av juniorer är ju inte speciellt troligt.


"Finns inget i vårt spel och efter uppehållet som gör ett tränarbyte är motiverat, så att den åtgärden blir verklighet kan du glömma."

Haha du är ändå helt otrolig
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Bulten: " blir vi överkörda så har man nog inte så mycket val."

Så om alla förväntar sig att vi med ett skadeskjutet B-lag och inget att spela för kommer att bli överkörda av ett högmotiverat Växjö och vi sen fullt naturligt kan bli överkörda och blir det, så menar du att den förlusten är direkt avgörande och droppen som får bägaren att rinna över för Alcen och styrelsen på ett sånt sätt att dom efter matchen bestämmer sig för att sparka Manner?
Hör du inte själv hur obegripligt korkat och dumt det låter?

"Det kommer ställas krav utifrån som kommer vara svåra att stå emot."

Krav från vilka då och som Alcen och övriga ansvariga skulle bry sig om, menar du?
Är rätt säker på att dom i grunden inte bryr sig speciellt mkt om vilka krav som otåliga och besvikna sofftyckarfans som du och jag har på en så här sajt.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Bulten: Nä, det jag säger är mer troligt än din skrattretande teori om att en vinst ikväll med ett skadeskjutet lag som inte har nåt spela för, skulle betyda att Manner blir kvar men att han får sparken om det blir förlust.

Vi får väl se vem av oss som är ”otrolig” eller inte..
Låst ämne