Brynäs IF

713845 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2493000

Sv: Alla Helvetes Kval
Brynäsgubbe: Hur i helvete kan Alcén få sitta kvar? Håller han på att bygga laget inför nästa säsong?

Fullständigt hårresande i så fall. Brynäs borde betal dyrt för HA:s bästa sportchef. Vem det är vet jag inte men det borde väl ändå Brynäs ha koll på.

Eller inte…
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Zappaholic: Framgår väl rätt så tydligt av Svedmans ord idag att det här inte handlar om att man varit missnöjd med Manner utan att man hamnat i ett akut läge där det gäller att ta ett kortsiktigt beslut och som ger störst chans att boosta laget mentalt i kvalspelet. Och då återstår ju bara att ge spelarna en ny röst i båset, svårare är det väl inte.
Återstår att se om det är rätt beslut, ibland funkar det och ibland inte.
Sett till spelet dom sista 10 matcherna med 7 bra insatser och att vi borde ha fått med oss några ytterligare poäng, så vidhåller jag min tidigare inställning att det utifrån det rent spelmässiga lyftet i dessa matcher inte har funnits nån anledning att sparka tränarna.
Det framgår tvärtom rätt så tydligt av Svedman att man varit nöjd med Manner men nu hamnat i ett akut läge där det gäller att kortsiktigt och mentalt boosta spelarna och då har man inget annat val än att låta spelarna höra en ny röst i båset.
Mellan raderna tycker jag mig dessutom läsa att spelarna själva är de som tagit på sig det största ansvaret för att vi hamnat i det här läget, och att det inte handlar så mkt om Manner och det spelsätt som man har köpt fullt ut.

Nu gäller det bara att tro på det här och att stötta spelarna i kvalet och inte ge upp.
Även om mylingen och andra gamnackade losers redan har gett upp innan första matchen mot Malmö ens har börjat..
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Zappaholic: Lugn och fin nu, Alcen kommer inte att sitta kvar!
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Zappaholic: HA:s bästa sportchef är väl utan tvekan Kenttä, men där känns väl ändå Luleå mer logiskt med tanke på att han bor i Haparanda.

Jag har lyft fram Georgsson i SSK som ett alternativ tidigare under säsongen. Han är ung, ambitiös och har visat sig vara kunnig. Kasta pengar på SSK för att få loss honom är min bestämda åsikt. Brynäs kan ju inte vara särskilt attraktivt för etablerade sportchefer, general managers och huvudtränare, så att istället få in en ung och hungrig sportchef från HA (som dessutom har koll på HA och Nordamerika) kan bara göra föreningen gott.

Ett annat realistiskt alternativ är Mårtensson i Almtuna, så kan han ta med sig Robert Kimby som huvudtränare på samma gång.
Låst ämne