Brynäs IF

713876 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2493230

Sv: Alla Helvetes Kval
spolaisen:
Div 3 och div 3... det är väl mer deras bakgrund som kvalificerar till rollerna i det här egenskapade skitläget?
Nu handlar det enbart om fokus. Rätt fokus.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Jag är för en förändring i båset men man får ju ingen direkt wow-känsla. Man häpnar åter igen över Alcéns enorma kontaktnät. Nu har det blivit så smalt att han måste fråga någon i korridorerna om de är intresserade.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Ja då är man tillbaka igen efter en tids timeout från forumet och från hockeyn med ny energi och nya tankar.
Efter att ha nåtts av beskedet att tränartrion ryker idag, två dagar innan kvalet kommer så är jag i chock, detta såg inte ens jag komma.
Förhoppningsvis så kan detta sätta lite griller i knopparna på Malmös spelare och ledare samtidigt som våra krigare kukar upp sig lite och skärper till sig på alla plan.
Rent spelmässigt så kommer nog inte så mycket att ändras, det blir nog lite snabbare uppspel och lite större marginaler i egen zon samt ett mer rakt anfallsspel i alla fall.
Det bästa av allt är ju att ramsan ”Ove-Ove-Ove-Molin” återigen kommer att rulla i arenan och det tror jag kommer att kunna tända laget och ge ett grymt drag i arenan, det kan eventuellt bli tungan på vågen i en jämn serie.
Rätt eller fel vete sjutton och vi är tyvärr inne i en otroligt ”olycklig” rundgång på tränarsidan samtidigt som vi söker kontinuitet på den sportsliga sidan men det är fan som förgjort.
Nu är det bara att stötta rakt av och med Ove bakom ratten så borde alla brynäsare göra detsamma och helt enkelt gå samman bakom honom till 100%. Jag kommer i alla fall att pallra mig till ERPen och skrika mig hes från match tre i alla fall.
Nu är det segra eller dö som gäller ingenting annat.

Manner är en skön snubbe och jag skänker honom och hans tränarkollegor en tanke idag innan de hamnar på tränarkyrkogården där många av deras företrädare hamnat, ingen kommer ihåg en förlorare.
Låst ämne