Brynäs IF

717113 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2493573

Sv: Alla Helvetes Kval
Huge: understryka att vi från klubbens sida inte skyller de svaga resultaten på dem, utan de är en del av en helhet i att vi inte har lyckats, säger Svedman.
Det är denna HELHET....som du har trott så stenhårt på....Helheten Huge...Inte ett domslut...hit eller dit...Inte en felstuds hit eller dit...utan HELHETEN...och detta säger Svedman...Men han kanske ska ha en plats i soffan med oss..???
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Stefan R 63: "understryka att vi från klubbens sida inte skyller de svaga resultaten på dem, utan de är en del av en helhet i att vi inte har lyckats, säger Svedman.
Det är denna HELHET....som du har trott så stenhårt på....Helheten Huge...Inte ett domslut...hit eller dit...Inte en felstuds hit eller dit...utan HELHETEN...och detta säger Svedman...Men han kanske ska ha en plats i soffan med oss..???"

Ja, jag håller helt med Svedman här och det har jag redan deklarerat när jag skrev så här för nåt dygn sen:

"Om målsättningen har varit att gå till slutspel och att undvika kvalspel så har både tränarna, spelarna; Alcen och övriga anställda i föreningen misslyckats med att uppnå den målsättningen.
Sen får man mer i detalj försöka analysera och komma fram till vad det är som inte har fungerat och vem/vilka som isf och ev ska få "skulden" sas."

Så absolut, Svedman kanske ska ha en plats i soffan här med oss.
Eller tvärtom: det är vi som kanske ska ha en plats i Svedmans soffa....
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Stefan R 63: Det är givetvis ett misslyckande och precis som Svedman säger så är det helheten som gått åt skogen, den helheten har Alcén fått i upppgift att lösa. Vilket vi nu ser frukten av. Med bättre förutsättningar hade Manner varit rätt för Brynäs, helt övertygad om det. Nu får vi kasta tre otroligt bra killar till vargarna på grund av att vi skulle göra Alcén till ansvarig för kalaset.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Stefan R 63: Huge vill nog sparka hela styrelsen. Först gör dom det orimliga och sparkar Manner. Sen tar dom in Honken i båset under matcherna.

Vad ska ske härnäst: att dom ger Alcén sparken?

Helt otroligt egentligen att dom gör så mycket förändringar när hela säsongen varit så lyckad.

Hade det inte räckt att ha ett till möte där dom snackade ihop sig?
Låst ämne