Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2495074

Sv: Alla Helvetes Kval
Andy Tiger: Får hoppas Timashov höjer sig men även om han skulle skjuta Brynäs kvar i SHL ska han bort till nästa säsong.

Om vi blir kvar är det bara Scott, Larsson och Björninen jag vill se kvar av de ”ledande” spelarna.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Björninen i Luleå nästa säsong..? Vore ju passande.

Hoppas att de kan spela lite mer avslappnat nästa match. Hoppas Rödin är spelklar. Osportsligt, men hoppas att Sylvegård inte kan spela.

Tycker att vi mötte upp dem fysiskt ganska bra ändå. Men i matcherna mot HV, Frölunda och SAIK spelade vi ju faktiskt bra. Detta var mil från det spelet vi hade då. Går det spelet att hitta i en kvalserie?

Är inställd på allsvenskan, men rädd att det blir tufft i den ligan också. Tror inte vi skulle vara något topplag.

Men, inte klart ännu. Vi får se hur det går…
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Bratwursten : jag skäms som brynäsare,att man viker ner sig match efter match är för mig en gåta. Eftersom vi bara kan göra 2 mål i snitt per match har vi för helvete inte råd med att skänka bort 3 mål. Åker vi ner i ha kommer det ta många säsonger innan vi är uppe i shl igen. Orkar fan inte se skiten längre
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Bratwursten : Fan vi ska bara ta detta kassa Malmö, jag vägrar tro annat. Röda, kan han komma tillbaka snar tro? Jävligt saknad är han.
Blomman, va fan, han var urkass idag och ingen som förtjänar att ta Röda C....vi tar detta tillslut ska ni se. Jag tar en grogg.
Låst ämne