Brynäs IF

714099 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2495149

Sv: Alla Helvetes Kval
Treklövern1912: Får hoppas att de känner mindre press med att spela på bortaplan, minimera misstagen i egen zon, o få lite självförtroende.
Är nu Sylvegård borta en tid så är det ju ingen nackdel.
Jag har inte gett upp än, men det ser f-n inte ljust ut.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Denna klubb går under snabbare än någonsin. Bryr sig ens spelarna och Svedman o company om klubben längre? Man kanske ville sparka Manner bara för att han var snäll och man ville kanske inte se honom föra ner laget. På Sociala medierna råder det tystnad, enbart en lätt liverapportering från dagens match. Man hypar sönder på sociala medier innan matchen. Ni som kom ihåg i höstas när man var taggad på den ?nya? kommunikatören som skulle ansluta. Tror alla här inne håller med om att kommunikationen på sociala medierna har blivit sämre och så ofantligt mycket löjligare. Tack hela Brynäs if för en ny fiasko säsong som förmodligen slutar historisk.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Honken72: Brynäs spelade ju raggarhockey i egen zon och mittzon idag??? Är det någon gång man ska vara disciplinerad så är det väl i ett kvalspel.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Jag går och lägger mig och delar samtidigt en klassisk nyhet.

"– Två unga spelare som vi tror kan växa med oss och som är stolta över att få representera Brynäs IF. Oskar är en stor kille med bra skridskoåkning som spelade JVM förra säsongen. Tom tog stora steg under året och båda dom här killarna är fast beslutna om att göra en riktigt bra sommarträning och ta nästa steg i sin utveckling, säger sportchef Johan Alcén."
Låst ämne