Brynäs IF

705140 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2495239

Sv: Alla Helvetes Kval
spolaisen: Jag gissar att våra offensiva backar kanske var lite för offensiva och det skapade öppningar defensivt och det har man velat stänga igen. Det är väl lite det som är ett av problemen i Brynäs också. I början av säsongen gjorde våra backar många poäng men vi släppte till för många lägen på grund av att de blev för offensiva. När vi sedan vred ner deras offensiv så har inte forwards levererat mål och poäng i samma utsträckning som backarna gjorde i början.

Jag tycker inte att Friman blivit långsammare, tycker nog snarare att han hänger med bättre nu än i början. Det var mer ett svar på ett inlägg om att Sklenicka hade klarat sig bra mot bättre motstånd med ett annat spelsystem.

Jag hävdar att Sklenicka, Kinnvall och Johannesson är så pucksäkra backar att de inte ska behöva spela fast sig gång på gång oavsett spelsystem. Jag tycker att det krånglar till det och tar alldeles för stora risker i egen zon.

Det är min åsikt, med all respekt för att andra har en annan åsikt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Björnen:

pucksäkra backar blir samtidigt puckkära och har många ggr svårt att leverera första pass till backkollega eller forwards...med fart..
vi har ju samma sorts sjuka hos en del forwards, som gärna transporterar puck i stället för att passa spelare i fart...vi har för dåligt spel helt enkelt...därför kör spelare fast i hörnen i stället för att gå rakt på mål, som vissa ledare (tror Masken) nämnde vid en intervju i kvällens match..
Låst ämne