Brynäs IF

712694 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2495258

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Manner i all ära men att sätta Alcen som sportchef är det största sveket mot både Johan och klubben, bara en sån sak som att lova en topp sex som aldrig kom. Tom. min morsa fattade att det behövdes och då har hon aldrig sett en hockeymatch. Brynäs sk spets är som många skrivit exspets som samtliga har peakat och det kan gå snabbt utför framförallt ihop med skador....
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Vi måste minimera våra misstag. Även om Malmö var bättre än oss idag sett över hela matchen så kostar återigen våra egna misstag alldeles för mycket och vi skjuter oss själva i foten ännu en gång. Minimerar vi misstagen har vi en bättre chans på seger.

Får vi dock inte bort misstagen och fortsätter sätta oss själva i svåra lagen som idag, så pekar det mesta mot en degradering. För man får inte bjuda på lägen, eller bjuda in, motståndarna på det sätt vi gör. Definitivt inte i ett negativt kval. Det är för mycket på spel.

Vi såg inte riktigt mentalt redo ut idag. Det som skrämmer mest i sånt fall är att nya röster i båset hjälpte föga, eller det tillfälle grabbarna hade ihop förra veckan för att "bonda" mer tillsammans. Vi såg mer splittrat ut idag. Mer förvirrade.

Vi spelar fast oss. Vi spelar bort uppspel, och när anfallen resulterar i gnugg mot sargen så skapar vi helt enkelt inte mycket. Vi blir ofarliga framåt, men livsfarliga i egen zon.

Det är skrämmande att se hur dåligt och osamspelta vi kan vara så många matcher in i säsongen. Det blir väl även som Peja skrev att när man inte har ett grundspel att luta sig mot så långt in i säsongen så har vi inte den tryggheten att falla tillbaka i.

Förra året var grundspelet bättre. Mindre misstag, mer struktur. Denna säsong har vi inte samma strukturella ramar så vitt jag bevittnat. Ibland grinar oturen mot oss. Ibland är vi inte redo från start, mot andra gånger där våra egna misstag och slarv ger bort matcherna till vår egen nackdel.

Vi får ladda om till torsdag. Ny dag, ny match.

Vi har alltid räddat oss på något vänster. Kanske går det denna gång, kanske inte. Vi får se. Lusten att bevittna torsdagens match är som bortblåst och detsamma gäller lusten att åka 6 timmar tur och retur för att se hemmamatchen på plats på lördag. Vi får se. Får jag tillbaka känslan blir det annat.

Hur som haver så tror jag att en nollställning skulle vara behövligt för hela klubben. Vi har hamnat fel och är oförmögna att på egen hand vända åt rätt håll igen. Vi lever på lånad tid, och det är på allvar dags för en rejäl och riktig omstart. Oavsett division.

Manner och co har misslyckats den här säsongen. Det fick ta sitt ansvar. Efter avslutat kval är det dags för resten att se sig själva i spegeln. Klubben behöver en bra start. En nystart.

Besvikelsen är total efter dagens insats och hur vi inte kunde vända 10 dåliga minuter i första till något bättre. Det var ungefär lika illa de resterande 40 minuterna. 1 timeout var inte tillräckligt idag. Det säger väl något om hur illa det var och hur vi inte kunde nollställa oss i matchen och få in nytt blod i benen. Lite fundersam över hur tränarna inte kunde få in nytt mod i killarna idag.

Rödin behövs uppenbarligen med tanke på hur dåligt vi har spelat sedan han blev skadad. Utan honom i kvalet så tror jag faktiskt vi får det rejält svårt att klara det här och hålla oss kvar. Jag ger oss små chanser då. Han är inte den han en gång var, men han behövs rätt uppenbart.

Plus till Björninen idag, och till Scott som är en av få som visar sig match efter match. Han är ovärderlig.

Legendernas ansiktsuttryck i arenan sa väl allt vad vi alla kände som bevittnade matchen idag oavsett i vilket format. Det är tufft nu. Riktigt jävla tufft.

God natt alla Brynäsare. Imorgon blir en bättre dag.
Låst ämne