Brynäs IF

709854 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2495351

Sv: Alla Helvetes Kval
Backarna behöver dra isär sig i egen zon för att undgå Malmös hårda forechecking.
Med en center som går ner och möter i mitten och ytterforwards som möter upp backarna på kanterna.
På så vis tröttar vi ut deras tunga forwards och kan lätt spela abc hockey.
Förvånande att man inte går tillbaka till grunderna när man ser som igår hur Johannesson och kinnvall tex stressas sönder utan lätta alternativ att spela pucken.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Samsung: Tycker att en del spelare så klart tagna av stundens allvar igår. Johannesson och Dima såg nervösa ut tycker jag. Om dom får kontroll på nerverna kanske dom kan spela upp sig.

Efter att Malmö gjorde sina 2 snabba mål så såg det ut som en kollektiv kollaps i laget. Alla bara fladdrade runt på isen utan mening eller mål. Nog det sämsta jag sett av Brynäs den här säsongen.

Som tur var tog man sig ur det tillståndet.

Björninen var överlägset bäst igår. Ren klass. Många andra har mycket att bevisa.

Tycker inte att Malmö såg särskilt bra ut. Tyvärr såg ju Brynäs sämre ut. Men vad kan man förvänta sig när seriens 2 sämsta lag möts.

Brynäs måste vinna nästa match, annars är det kört. Men jag ger nog inte upp riktigt än, och det baserar jag bara på att Malmö såg rätt risiga ut. Att Brynäs måste höja sig några snäpp är nyckeln.

Skulle säga att Brynäs har en högre högstanivå men är betydligt ojämnare i sin prestation. Malmö kanske vinner i slutändan på att dom har en högre lägstanivå.
Låst ämne