Brynäs IF

715675 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2495465

Sv: Alla Helvetes Kval
Horace76c: mina ostrukturerade tankar efter gårdagens match.

1 rekryteringen av de nya i båset är skrämmande. Intervjun med stackars Ove….killen var livrädd och mellan raderna kände sig nog tvingad till att tacka ja. Framförhållning ca 48 timmar 😬😬

Är det den sk ”energin” Brynäs sökte i båset, rädsla…?

Masken & Sundqvist andas också verkligen som ett hastverk och nödlösning. Känns som det inte har någon större coach-erfarenhet. Allt detta i en liga som är topp 3 i världen.

Det hela känns otroligt oproffsigt.

2 Matchen: bra start som blev början till slutet. Efter första 10 slutar vi spela, IGEN..

Stillastående, pucktittande, spelar fast oss själva med nya världsrekord av pass i egen zon. De få gånger vi kom över egen blå, ingen struktur.

Oves rädsla (se ovan) smittade verkligen av sig på många spelare i närkampsspelet. Många Brynäsare såg ju livrädda ut (skrev jag redan igår).

Ingen desperation i spelet eller i båset.

3 (Bristande) coachning.., hur lång tid har ni? Heter väl Brynäs-sjukan sen några år tillbaka?

Spelade livrädda/iskalla spelare in i det sista, ex Eklind, Ljungkrantz, Dima, Palve.

4 spelarbetyg: i mina ögon var det en spelare som ”brann”, Björninen💪 Strömgren gjorde ett piggt inhopp. Resten passiva, livrädda och underpresterande. Även Olkinoura, andra målet😬😬

5 fortsättning. Har svårt att se att vi kan vända det här när inte ens HC verkar tro på det. Det enda som syns är hans rädsla/”klump i magen”.

Jag var/är fortfarande övertygad om att det var rätt att låta Manner lämna men trodde i min enfald att de med insyn och kunskap skulle kunnat planera bättre och hitta bättre coacher än de vi fick.

Hoppas jag har fel i ALLT from nu.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
BIF Kungen:
"Masken & Sundqvist andas också verkligen som ett hastverk och nödlösning. Känns som det inte har någon större coach-erfarenhet. Allt detta i en liga som är topp 3 i världen."

Det är där Alcéns kontakter sträcket sig.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
BIF Kungen: Ja jag har också varit för energi, och att då göra sig av med Manner, alternativt 2 nya röster vid hans sida. Dessa tre ganska trötta människor (förlåt Ove) förändrar ingenting gällande energin, i så fall negativ utveckling i förhållande till Manner. Så ja, ytterligare ett felbeslut av Svedman på kontot.
Låst ämne