Brynäs IF

713721 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2495470

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: Jag är inte heller ute efter dispyt. Men det är ändå väldigt svårt att förstå efter denna säsongen med Lindbäck varför man "inte har något att förlora" När det är precis det vi gjort med honom hela säsongen. Där dessutom hans insats i väldigt många matcher varit det som varit tungan på vågen för förlust.

Olkinuora tar allt han ska och lite till, och då ska vi chansa på att Lindbäck kanske helt plötsligt blivit en bra målvakt igen när vi spelar för vår existens. Köper inga argument kring det målvaktsvalet. Han har fått på tok för många chanser redan som det är.

Men jag gissar att Ove går på Lindbäck, kompisvalet. Så får det väl helt enkelt knyta ihop säcken denna säsongen där kompisbanden var viktigare än föreningens överlevnad.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Bulten: "Jag är inte heller ute efter dispyt. Men det är ändå väldigt svårt att förstå efter denna säsongen med Lindbäck varför man "inte har något att förlora" När det är precis det vi gjort med honom hela säsongen."
Om man rent krasst studerar fakta så har Lindbäck vunnit 44 % av de matcher han startat i under säsongen medan Olki har en vinstandel på 33 % (Vevi hade 100 % förluster). Lindbäck har hållit nollat vid två tillfällen medan Olki inte gjort det vid något tillfälle.
Så om vi struntar i dina känslor och upplevelser och utgår från fakta så har vi faktiskt en betydligt större chans att vinna med Lindbäck i målet än med Olkinuora. Förmodligen ännu större om vi visar laget och Lindbäck vårt stöd.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Bulten: Limpan bör enligt mig (soffcoach) få chansen om vi hamnar i underläge med tre matcher, först då.
Låst ämne