Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2495590

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: Du vill rädda Brynäs men du vill ställa den målvakten i mål som är en stor av anledningen till att vi befinner oss i kvalet. Svår ekvation att gå ihop.
Sen är det väl inte riktigt läge att ge han självförtroende NU i kvalet inför en eventuell kommande säsong i SHL. Bästa målvakt ska stå varje match, och ingen kan tycka att det är Lindbäck. Ove faller i samma jävla kompisfälla.
De får skylla sig själva om det är så att Lindbäck står
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Bulten: men nu börjar jag bli trött på ditt konfliktsökande och medvetna(?) fultolkande.

Jag skrev ”tycker inte heller att Lindbäck ska få chansen imorgon, om det inte är så att Olki har visat sig dålig på träningar, dålig attityd eller liknande.”

Sedan skrev du att det var fint att jag kunde se att jag önskade att Lindbäck fick rädda laget och sin egen karriär och jag skrev då tre anledningar till varför jag såg det som ett önskescenario. Men återigen, jag har aldrig skrivit att det är ett troligt scenario eller att jag hoppas på Lindbäck i mål imorgon.

Du väljer ju vad du vill läsa, tolkar det på ditt eget sätt och idiotförklarar.

Kanske inte är här för att skapa vänner, och det är bra med olika insynsvinklar på saker och ting, men du är uppenbarligen här enbart för att göra dig ovän med precis alla.

Din sanning är inte allas sanning. Framförallt inte när du väljer att tolka saker tvärtemot vad folk menar. Gällande Olki och Lindbäck tycker vi ju inte ens särskilt olika så varför gå i klinch? Helt obegripligt.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Fler finländare som lämnar
Låst ämne