Brynäs IF

714940 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2497064

Sv: Alla Helvetes Kval
Jockster : va ju inte manners fel att det gick dåligt för er. Alldeles för dyr trupp med spelare på nedgång, spelare som aldrig presterat i SHL, stor rullians mellan stolparna. Definitionen av ett sportchef/styrelsefiasko
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
SPOODI:
Manner har en stor del i misslyckandet då han inte fick laget att spela en stabil hockey under säsongen.

Sen har Alcén en stor del också som inte lyckats värva ihop ett lag. Han har värvat spelare men inte ett lag. Dessa saker tillsammans med att en del spelare definitivt inte kommit upp i standard gör att Brynäs nu åker ur.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
SPOODI: "va ju inte manners fel att det gick dåligt för er. Alldeles för dyr trupp med spelare på nedgång, spelare som aldrig presterat i SHL, stor rullians mellan stolparna. Definitionen av ett sportchef/styrelsefiasko"

Man gjorde också en stor missbedömning inför transferdeadline. Mikko hade ju förlängt kontraktet ett år med löfte om förstärkningar - men förstärkningarna uteblev förutom Olkinuora. Man trodde det skulle räcka med de poäng man redan tagit. Samtidigt öste Anders Wilander, Mats brorsa och ordförande i HV, in pengar till spelarköp i HV. Wilander gjorde en korrekt bedömning av situationen.
Låst ämne