Brynäs IF

715109 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2497167

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Svårt med laget i HA. Vill ju rensa nästan rent. Hade inte känts så fräscht med Lindbäck, Bertilsson, Kinnvall, Scott, Rödin etc. Men samtidigt måste det nog finnas någon slags grund att stå på, så det är svårt. Vi vet ju inte vad t.ex. Svedman antydde, men troligtvis finns det en kärna spelare som styr och ställer, och den kärnan måste splittras.

Hade ju helst velat ha kvar Ölund, Larsson och Björninen, men Ölund är nog den enda som är realistiskt att behålla av dessa. Rödin är svårt, har ju ingen aning om det är som det ryktas om. Kan ju vara rent skitsnack. Är han ödmjuk inför uppgiften i AS så är han ju helt klart en tillräckligt bra spelare.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: Det mest intressanta nu är faktiskt debatten om hur ekonomin kommer se ut i HA. Och om man kommer ha råd med en riktig push.

Användaren "Silfver" är negativ och pratar om att regionen inte har underlag, och att folk inte har råd att skänka i krisen etc.

Men jag ser och tror nåt helt annat. Brynäs har alltså haft tidernas REKORDPUBLIK trots den usla säsongen. Jag tror även att eftersom det är en unik situation för en så anrik klubb, så kommer stödet till Brynäs kunna bli historiskt stort om klubben sköter korten rätt. (Man hade behövt Kevin att driva det dock)
Låst ämne