Brynäs IF

705114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2499520

Sv: Alla Helvetes Kval
Piss lag. Dra åt helvete hela föreningen
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Ja ni, motståndarna gör mer mål än oss. Vi var bättre idag och det var väl vår bästa match men det räcker inte. Vi släpper in så enkla mål bakåt ännu en gång.

Att godkänna deras 3-4 köper jag inte. I mim värld ska det solklart dömas bort.

Nu är det bara spiken i kistan innan vi åker ur. För första gången, och frågan är om vi är tillräckligt starka för att ta oss tillbaka. Jag är tveksam. Nej, vi måste ändra på många plan. Byta ut stor del av truppen, vilket är den enda fördelen och så avsluta kontraktet med sportchefen. Ta någon med kunskaper/erfarenheter och gärna någon med ett kontaktnät större än de Manner känner och gamla Brynässpelare.

Sedan har hela föreningen agerat försent och det får vi snart bekräftat. Man trodde för hårt på Manner in i det sista, och det kostar oss med all sannolikhet vår plats.

Vi alla som har sett säsongen vet hur illa det har varit en bra stund nu. Klubben agerade dock inte och nu har vi resultatet.

Rensa rejält. Börja om. Släpp alla visioner om allt annat förutom hockeyn, och fokusera på det som får föreningen att andas och skapa ett engagemang sedan många, många år sedan.

Tack för ikväll. Heja Brynäs.
Låst ämne