Brynäs IF

710622 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2499843

Sv: Alla Helvetes Kval
SaggeBoy: Laget spelade hyfsat ändå i början på säsongen. Sedan började intrigerna, Veveläinen tvingas bort av Lindbäck, kanske ihop med Honken, den fuskande otränade Lindbäck börjar skänka bort matcher där utespelarna gjort det bra men tvingas se matchen förloras. Det sänker givetvis laget och gör utespelarna osäkra. Målvakten är mer än halva laget och när han sviker är det oerhört allvarligt. Den jäveln kan ha förstört Brynäs för lång tid. Kom ihåg att detta inte är den så illa beskrivna Alcens fel. Inför denna säsong får han in en, som han och vi alla tror, toppmålvakt och Johan Larsson. Det ser ut att bli en riktigt bra säsong. Inte fan kan Alcen och vi andra veta att förrädaren Lindbäck tänkter fuska och därmed kosta Brynäs hela framtid. Tur att vi inte lever på medeltiden då hade väl han blivit lynchad. Men sanningen är att om vi tackat nej till Lindbäck så hade förmodligen Brynäs spelat i SHL säsongen 23-24. Inte lätt att veta innan, men så är det. Hur ska vi komma tillbaka? Går det?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Asterix: jag håller helt med. Så tolkar jag också det. Utan lindbäck och honken hade vi spelat shl. Tycker också man gjorde det bra under hösten. Men då kastade lindbäck in puckar och det syntes tydligt att moralen ofta åkte ner i källaren.

Nuförtiden kan jag inte se dem utan att må psykiskt dåligt. Synd, de har betytt, och jag har gillat dem mycket. Nu vet jag inte om jag någonsin kommer kunna göra det igen. Lägg till alcen och rödin också.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Asterix:
Det är inte FITNESS som är ordet man tänker på när man ser Lindbäck i omklädningsrummet. Var det en bra grillsommar i Gävle 2022?
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Asterix:
Det mesta som kunde gå fel har gått fel för Brynäs denna säsongen och det finns så många syndabockar i det hela men den största av dem alla är utan tvekan Alcén som rört ihop denna soppan.
De har en bra målis i form av VV men likt förbannat skall han ha in en otränad AL som oavsett hur jävla kass han är match efter match får fortsätta att stå.
Alla ser att Scott och Rödin inte längre skall leda en topplina i SHL och att det behövs minst 2 riktigt bra forwards. Detta åtgärdas aldrig utan det bara rullar på. Visst att det ofta ser ganska bra ut i matcherna men de läcker som ett såll bakåt och gör inga mål framåt.
Manner lyckas inte få fason på spelet och uppvisar NOLL förmåga att coacha i matcherna.
Sen fortsätter målvaktscirkusen deluxe.
Alcén erkänner att de letar spets på back och forwardssidan och då värvar han ytterligare en målvakt precis när AL faktiskt visar gryende form med bra siffror......

Börjar faktiskt undra om Alcén är dum i huvudet på riktigt
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Asterix: Om inte Brynäs värvar målvakter som står på huvudet och räddar allt i framtiden så jävlar. Nu får det vara slut på detta eländes svängdörrshelvete.
Låst ämne