Brynäs IF

668799 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2499850

Sv: Kval
Asterix:
Det mesta som kunde gå fel har gått fel för Brynäs denna säsongen och det finns så många syndabockar i det hela men den största av dem alla är utan tvekan Alcén som rört ihop denna soppan.
De har en bra målis i form av VV men likt förbannat skall han ha in en otränad AL som oavsett hur jävla kass han är match efter match får fortsätta att stå.
Alla ser att Scott och Rödin inte längre skall leda en topplina i SHL och att det behövs minst 2 riktigt bra forwards. Detta åtgärdas aldrig utan det bara rullar på. Visst att det ofta ser ganska bra ut i matcherna men de läcker som ett såll bakåt och gör inga mål framåt.
Manner lyckas inte få fason på spelet och uppvisar NOLL förmåga att coacha i matcherna.
Sen fortsätter målvaktscirkusen deluxe.
Alcén erkänner att de letar spets på back och forwardssidan och då värvar han ytterligare en målvakt precis när AL faktiskt visar gryende form med bra siffror......

Börjar faktiskt undra om Alcén är dum i huvudet på riktigt
+8
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kval
Jockster : Alcen får mycket kritik, men kunde någon tro på denna utveckling när Lindbäck och Johan Larsson presenterades? Larsson rankades som en av de bästa värvningarna i hela SHL till nuvarande säsong. Jag vidhåller att Lindbäck dragit ned laget i skiten och intrigerat bort Veveläinen. Han har förstört oerhört mycket. Han får hålla nollan i fyra matcher nu det är det minsta vi kan begära som fans, gävlebor och lagkamrater.
+4
Kommentera

Sv: Kval
Jockster : Brynäs borde byta tränare ikväll. In med någon som kan ge energi till laget. Klockan är en sekund i tolv men det är ändå en liten tid. Någon måste göra något innan allt går åt helvete.
Kommentera