Brynäs IF

705104 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2499923

Sv: Alla Helvetes Kval
Asterix:
Nej Manner hade inte skapat något riktigt bra. Hade Manner skapat något riktigt bra så hade Brynäs spelat en stabil hockey under säsongen.
Något de definitivt inte gjorde.

Brynäs har många bra individuella spelare och när de har en bra dag så kan de vinna mot alla lag i SHL, ja de kan t.o.m spela ut alla lag i SHL men över en säsong så har de uppenbarligen inte den stabiliteten som krävs och det visar sig nu.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Jockster : Innan målvaktsdebaclet var vi på väg uppåt i tabellen. Låg femma efter 19 spelade omgångar dvs då serien ska ha satt sig. Vad har hänt? Har Lindbäcks borttvingande av VV skapat fraktioner i laget och förstört lagandan? Något är det eftersom Brynäs fullkomliga ras efter detta annars är mycket svårförståeligt. Har det någonsin hänt förut att ett lag på väg upp tappar precis allt och plötsligt blir sämre än det mest klappkassa laget i serien? Detta måste utredas i grunden. Skadan är för alltid men alla runt om förtjänar att veta bakgrunden till vårt lags totala och katastrofala kollaps. Det kommer ta lång lång tid, om det någonsin går, för mig att smälta detta. Hatet jag känner är enormt. Hur kan någon vilja sin stad och sin klubb så illa? Har Lindbäck mutats för att få ur laget ur SHL? Så jävla usel kan väl han annars inte vara? Detta är oerhört och skadan för Brynäs uppgår till hundratals miljoner och kanske en degradering för alltid. Så många ledsna fans och katastrof för Gävle som stad. Det värsta är att allt är i onödan och kanske beroende på en persons nonchalans, arrogans och intrigerande.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Jockster : Håller med, Brynäs har inte satt ett bra grundspel - eller för den delen trupp - över tid. Att göra enstaka riktigt bra matcher gör alla bottenlag i ligan. Malmö utklassade nyligen Växjö totalt nere i Skåne, för att ta ett annat exempel.

När allt kommer omkring är Brynäs ligans sämst skötta lag och laget med överlägset sämst bredd, åtminstone i kedjeväg. Det finns absolut noll konkurrens för "toppspelarna", vilket innebär att Palve, Timashov etc kan vara precis hur dåliga som helst med vetskapen om att de kommer att fortsätta få massa istid i powerplay osv.
Låst ämne