Brynäs IF

713728 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2500820

Sv: Alla Helvetes Kval
De här ”supportrar” som knackar dörr i mask som jag gissar är finniga tonåringar alternativt hjärndöda. Vad är syftet? Det gör inget annat än att ta bort fokuset från problemet, den värdelösa insatsen från Brynäs spelare och ledare. De ska ha kritik i överflöd och sen ska de flesta av dom ta sitt pick och pack och dra från klubben. Men där någonstans hade det räckt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Bulten: "De ska ha kritik i överflöd och sen ska de flesta av dom ta sitt pick och pack och dra från klubben. Men där någonstans hade det räckt."

Nu förstår jag inte? "Men där någonstans hade det räckt."

Självklart räcker det inte utan dom skyldiga ska åtalas fällas i domstol och betala skadestånd, Möjligen villkorlig dom eller ett kortare fängelsestraff,
Är en tragedi att Brynäs ramlar ner i HA men trots allt det är bara sport , Hat och hot är aldrig OK,

Som jag ser det så är det en mening i allt och nu är det dags att rensa i föreningen, ut med det gamla in med det nya, Ledare spelare mm,

Jag har redan ställt in mig på några jobbiga säsonger i HA ,

En dålig juniorverksamhet taskig ekonomi möjligen blir det division1 innan stålbadet är över liknande Karlskrona.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Bulten: Efter denna händelse skulle inte förvåna mig om Rödin spelar i ett annat SHL lag nästa säsong även om han vet att det är mindre intellektuella individer som beter sig så. Jag respekterar Rödin och hans familj men även hans beslut. Rödin har gjort mycket för Brynäs och förtjänar respekt, han kan inte på egen hand vinna matcher. Det är ett lagsport.
Låst ämne