Brynäs IF

715709 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2505111

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: "Olki började faktiskt lite darrigt, som hela laget, det såg nervöst ut och han släppte ganska många farliga returer, målen såg kanske lite enkla ut vid första anblick, men är väl kanske bara 3:an han skulle kunna haft även om det inte var en ren tavla. Men efter 3-3 så lyfter han sig och gör en kanonmatch och räddar totalt 43 skott."

Stämmer bra, håller med.
Nån yrade dock tvärsäkert om att Limpan minsann hade släppt in tvåsiffrigt om han hade stått, vilket förstås bara är en spekulation utan nåt som helst värde.

Lite kul att jämföra Limpans insats hemma senast med Olkis igår.
Vad jag kunde se så var Limpan helskymd av minst 3 spelare framför sig på samtliga insläppta mål, där ett av dom styrdes in via en byxa och en på nåt annat.
Är rätt säker på att Molin haft det i åtanke och inte har lastat honom för nåt av målen, men ändå valde Olki igår och det till stor del beroende på Limpan trots allt blev en förlorande målvakt. Plus att risken för att Malmö skulle få lite huvudbry borde ha ökat med en ny motståndarmålvakt.

Ser förstås ingen som helst anledning att byta målvakt imorgon, om inte Olki är skadad eller i övrigt anses vara indisponibel.

En sista reflektion: fan vad surt det är att viktiga spelare som Rödin och Kinnvall inte kan spela, dom har uppenbarligen dragits med skador under en längre tid men med de enorma klubbhjärtan dom har så har dom förstås bitit ihop in i det längsta.
Säger inte att skadorna varit allvarliga men ändå så pass mkt att de har hämmat dom rätt så mkt på isen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Huge: "Lite kul att jämföra Limpans insats hemma senast med Olkis igår.
Vad jag kunde se så var Limpan helskymd av minst 3 spelare framför sig på samtliga insläppta mål, där ett av dom styrdes in via en byxa och en på nåt annat.
Är rätt säker på att Molin haft det i åtanke och inte har lastat honom för nåt av målen, men ändå valde Olki igår och det till stor del beroende på Limpan trots allt blev en förlorande målvakt."

Ja eller för att han släppte in 4 av 16 skott och en räddningsprocent på 75.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Så palve fick ej spels igår?
Låst ämne