Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2508453


Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Nisse på Mon or: Leifby har aldrig skrivit något annat än surt om något som inte är 80-tal och nostalgi. Rätt trött på hans krönikor om hur allt nu bara är skit och att allt var bättre förr - men - i den där krönikan har han rätt.

Det SKA vara lättare att klättra uppåt i seriesystemet och vara större ruljans på lag som byter plats. Jag skrev för någon dag sedan i en annan bok här på HS att jag personligen förespråkar sexton lag i dom två högsta serierna. Där lag 1 och 2 i tabellen i HA flyttas upp, lag 15 och 16 i SHL flyttas ned. Lag 14 i SHL ställs mot laget på tredjeplatsen i HA i en serie bäst av sju.

Hockeyettan bör också reformeras, för den är fanimej snudd på omöjlig att vinna och gå upp, känns som ett lotteri bara.

Vi ska främja det fina med svensk idrott, inte göra som i Nordamerika och stänga ligorna. Då kommer svensk hockey långsamt att dö.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Nisse på Mon or: Klockrent!
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Nisse på Mon or: han understryker att det är ingen från Brynäs org som gnällt ett endaste dugg. Utan det är folk runtomkring. Hockey folk i Sverige. känns som en klassisk leifby artikel och folk som inte är mer begåvade att läsa mer än det fetstilta går på den varje gång.

Sen varför du känner att det är en bra dag att saxa in en sådan artikel i denna gästboken tolkar jag som att man bara vill provocera. Var lite ödmjuk nu jävla vattenskalle och fokusera på er egen uppgift. Vi vet redan att halva Sverige har mysribba när en sådan klassisk förening åkt ur. Fira det absolut men är inte så säker på någon här inne hänger på.

Vanligt både bor och stöttar jag timrå ik parallellt med Brynäs, så skäm inte bort er här inne nu timrå fans. Kan vara ett stalltips att i denna stund komma ihåg de fler än en gång ni åkt hiss.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Nisse på Mon or: Leifby måste ha osedvanligt dålig läsförståelse.
Såvitt jag läst i alla uttalanden från spelare och ledare så har ingen gnällt över hur orättvist det var att Malmö vann med 4-1 i matcher.
Att gnälla över hur jobbigt det är att ramla ur SHL är väl nåt helt annat och förståeligt, Leifby verkar tro att det degraderade laget borde fira istället.
Pajasartikel.
Låst ämne