Brynäs IF

712147 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2510704

Sv: A propósito de nada
Zzz: När HV åkte ur presenterades första nyförvärvet efter 12 dagar, vissa av trotjänarna väntade 43 dagar innan de beslutade att stanna. Och allting hanterades av den då befintliga sportsliga ledningen i HV. Håller med att det vore bra med framsteg, men det tar också tid och om man tar in en helt ny sportslig ledning kommer även det ta tid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Jag läste en intervju med Johan Hult från i höstas och enligt honom hade HV ett fönster på 10-14 dagar efter åkt ur för att vända det negativa och få in hopp för att få att få med sig sponsorer och fans på tåget.

Jag hoppas som sagt att det finns någon ny sportchef som varit på gång ett tag. Därav kanske det redan finns en plan som kan rullas ut. Om avsikten nu är att byta sportslig ledning det vill säga.. Har Svedman inte gjort sitt jobb och arbetat med parallella spår så håller jag med dig, men i så fall ifrågasätter jag Svedman. Annars är det Alcén som måste sätta fart..

Läste också att HV gjorde ett ekonomiskt plusresultat säsongen i allsvenskan. Det skjuter hål på min teori att de använt de egna kapitalet för att bygga den starka truppen. Tydligen har sponsorer och partners slutit upp och ökat stödet.
Kommentera