Brynäs IF

710531 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2510707

Sv: A propósito de nada
Lemp: Jag läste en intervju med Johan Hult från i höstas och enligt honom hade HV ett fönster på 10-14 dagar efter åkt ur för att vända det negativa och få in hopp för att få att få med sig sponsorer och fans på tåget.

Jag hoppas som sagt att det finns någon ny sportchef som varit på gång ett tag. Därav kanske det redan finns en plan som kan rullas ut. Om avsikten nu är att byta sportslig ledning det vill säga.. Har Svedman inte gjort sitt jobb och arbetat med parallella spår så håller jag med dig, men i så fall ifrågasätter jag Svedman. Annars är det Alcén som måste sätta fart..

Läste också att HV gjorde ett ekonomiskt plusresultat säsongen i allsvenskan. Det skjuter hål på min teori att de använt de egna kapitalet för att bygga den starka truppen. Tydligen har sponsorer och partners slutit upp och ökat stödet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: Man får mer bang for the buck i HA i förhållande till insatt krona. Så om man kan minska kostnaderna så är det inte säkert att sponsorstödet behöver öka då konkurrensen är på en annan lägre nivå.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Det är i tider som dessa agnarna skiljs från vetet. Crunch time för Brynäs ledning!
Kommer att bli intressant att se vilka som har vad som krävs när det tar emot rejält och ”livskritiska”, viktiga beslut måste fattas snabbt och framförallt omsättas i praktiken. Att se hur de människorna hanterar detta är intresant att följa i sig,
”When the going gets tough o s v”.
Kommentera