Brynäs IF

705114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2510709

Sv: A propósito de nada
Zzz: Det är i tider som dessa agnarna skiljs från vetet. Crunch time för Brynäs ledning!
Kommer att bli intressant att se vilka som har vad som krävs när det tar emot rejält och ”livskritiska”, viktiga beslut måste fattas snabbt och framförallt omsättas i praktiken. Att se hur de människorna hanterar detta är intresant att följa i sig,
”When the going gets tough o s v”.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62:
Du har såklart rätt, men vi har ju knappt ett eget kapital kvar. Campese byggde ut organisationen för fort och drog på sig kostnader som inte gick att räkna hem (och ingen c19 publik hjälpte honom inte)
Var har vii säkerheten nu för att satsa stort?
Vi kan inte köra gasen i botten med en hype att vi ska upp och samtidigt dra i handbromsen.

Innan man vet vad som väntar vad kan man göra?
De har noll koll på hur många supportrar som kommer att se på plats, man vet troligen inte vilka sponsorer som blir kvar och hur mycket de pytsar in framöver, om vi måste -var drar vi ner på personal, imagen runt en bra start - vad gör man där då det är kopplad till utgifter och intäkter, osv.
Hade vi 40mille på kontot så skulle vi så klart våga värva de vi behöver redan nu - men om vi bygger ett lag för 25mille o får intäkter för 20.
Då kommer vi att kunna hamna i en situation där vi kanske får köpa mot nedflyttning bara för att bygga eget kapital. Ingen kommer iaf att våga chansa stort säsongen efter.

Sen ska vi ju se över vilka som blir kvar - och vilka som kommer in. Att bossebank skulle sätta upp en plan för 23/24 nu och checka out lär ju inte hända.
Kommentera