Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2512819

Sv: Alla Helvetes Kval
Spajderman: Det är en enorm hysteri kring Blomman. Jag vet att han brinner för Brynäs men vad är det som säger att han skulle ha något att tillföra som tränare? Molin brinner också för klubben och resultatet vet vi även om det inte var hans fel att Brynäs åkte ur.
Ta det lugnt, jag tror att vi ska vara försiktiga med att rekrytera folk men s.k. Brynäs andan...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
lapad: Tror dom flesta håller med att man ska vara försiktiga med att rekrytera spelare bara för dom är Brynäsare. Men det betyder inte att vi inte kan värva någon av dom om man tror de kan göra nytta. Misstagen som man gjort tidigare är att Brynäsare fått för stora roller samtidigt som deras löner inte representerat deras insatser. När det gäller Blomman får man en spelare med hjärta för klubben, som är billigt och kan vara en rollspelare. Han har även spelat flera kval och gjort resan i HA. Vet inte vad det kan skada att behålla just honom.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
lapad: Det är personligheten, inte bara hjärtat för laget. Vi behöver ledare som gör omgivningen bättre
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
lapad:
Det här med att göra mer av det som inte fungerar har ju visat sig vara ett bra sätt att få bekanta sig med nya spelorter 23/24. Det finns ännu fler intressanta ställen att besöka 24/25 om man fortsätter på samma väg.
Låst ämne