Brynäs IF

713467 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2513073

Sv: Alla Helvetes Kval
Fyboda: Det var Winners Anthem som spelades vid introt när spelarna äntrade isen. Håller med, den passar galet bra. Vi har ju kört Status Quo större delen av säsongen, tröttare blir det väl knappast.. Ännu en sak klubben misslyckades med denna säsong.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Jugge: "Det var Winners Anthem som spelades vid introt när spelarna äntrade isen. Håller med, den passar galet bra. Vi har ju kört Status Quo större delen av säsongen, tröttare blir det väl knappast.. Ännu en sak klubben misslyckades med denna säsong."

Tack, Jugge! Du är kvällens hedersman! Har letat som en galning efter den låten.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Jugge: Man hoppade fram och tillbaka från match till match. Ingen som helst röd tråd i introt. Saker ändrades, la tills och togs bort lite hit och dit mitt under säsongen, för att inte nämna att någon tyckte att det var en bra idé att man skulle lysa den klassiska Brynäsfärgen BLÅ på isen innan spelarna äntrar isen. Men man har aldrig varit speciellt bra i att få ihop all presentation i arenan, det är olika former, färger och fonter på det mesta. Jämför med introt och presentationen i tex Löfbergs så är man inte ens i närheten, för att svära lite i kyrkan.

Och givetvis spelar det ingen större roll när det sportsligt går uselt, men skulle vara skönt om man fick till det där någon gång.
Låst ämne