Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2514381

Sv: Alla Helvetes Kval
Lite funderingar!

1. Vi måste komma ihop som förening ur detta. Nu är hög tid att lägga det gamla bakom sig och fokusera på uppgiften, vår nya vardag i HA.

2. Vi kan inte längre lägga allt på samma kort, låt mig förklara. Efter tränar cirkusen som uppstod kort efter bulan så var en ny tränare nästan ”ej sparkningsbar” efter tingsrydstränaren åkte. detta gällde till viss del Andersson som fick lämna väldigt sent efter sin fiaskosäsongen men det gällde framförallt Manner som fick köra bilen över stupet och byttes inte ut förrän vi var i det fria fallet. Och att då styra bort från det oundvikliga är svårt utan fast mark under hjulen.

Nu skriker många om att alla som haft med brynäs att göra måste bort, även om det är en bra kort att satsa på? Detta måste upphöra. Inga fler chansvärvningar och ryggdunk men har vi tex Janne som är en riktigt duglig ledare så ska han inte gallras bort för att han har varit i brynäs innan?

3. Allt börjar med chefen, den som ska bygga upp föreningen. Här får ingenting gå fel och all heder åt bosse som klev av med motiveringen att han inte trodde han var rätt man på rätt plats. Jag välkomnar fler liknande beslut och vad det gäller Alcen så har jag svårt att se honom som sportchefen som räddar upp den här soppan? Vad talar för att han lyckas? Nej följ skyndsamt bosses spår och lämna sc-posten till en med erfarenhet, kontaktnät och gärna en som faktiskt har meriter av denna verksamhet? Det är såklart inte johans fel att han inte lyckades, det handlar om att man inte sätter en sjuksköterska som hjärtkirurg även om han själv trodde att han skulle klara det?

4. Kommunicera nu vad planen är! Vi är många nyfikna som undrar och hoppas!

//från en evig brynäsare sen 1982 när jag såg solen första gången
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
brynäs08: ”//från en evig brynäsare sen 1982 när jag såg solen första gången”

Är vi släkt? 1982 var man ju ute och sådde frön för fullt… 🤔
Låst ämne