Brynäs IF

703240 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2514446

Sv: Alla Helvetes Kval
Tigerhjärta: Man får verkligen känslan av att Brynäs tar supportrarnas fortsatta intresse för givet när klubben inte kommunicerar ett dugg på en vecka. Lite som man verkade ta SHL-platsen för given. Antingen ett tecken på arrogans & inkompetens, eller totalt kaos i klubben. Vet inte vad som vore värst…
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: "Antingen ett tecken på arrogans & inkompetens, eller totalt kaos i klubben. Vet inte vad som vore värst…"

Du kan nog utgå från att det är kaos. Ingen i Brynäs har haft en tanke på nedflyttning tills för nån dryg vecka sen. Det är en enorm omställning föreningen ska göra. Man vet inte vilka ekonomiska ramar man kommer att ha eller ens vilka som ska göra jobbet.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Fattar inte heller, det ena är värre än det andra. Jag gissar på att det är en blandning av båda. Det var en artikel i GD där Nervik i Brynäs uttalade sig glatt om att så många löst nya medlemskap.

Ett sånt utlåtande borde Brynäs varit först med själva. Jag skrev till kommunikationsavdelningen för 6 dagar sen att de borde uppmärksamma att Fansens värvning har börjat röra på sig, påtalade att det nog skulle ge ännu mer effekt och att det vore classy. Jag fick till svar att de såklart ska uppmärksamma detta.

Men för helvete...hur lång tid ska det behöva ta? Krävs det 6 arbetsdagar för att knåpa ihop ett meddelande där man uppmärksammar Fansens värvning i sociala medier?

Det känns som att INGENTING fungerar ens hjälpligt inom Brynäs.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Vart tog kommunikatörerna vägen?
Låst ämne