Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2514483

Sv: Alla Helvetes Kval
I den här tristessen kan jag meddela att en målvaktstränare och en spelare böljat följa oss på Instagram. Det noterades av en användare på twitter, desperationen växer uppenbarligen.

Lite kuriosa är att målvaktstränaren har varit i Schweiz den här säsongen i samma klubb som Markus Åkerblom. Båda har även en bakgrund i Östersund.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Lemp: Det blir Björklöven troligtvis för

www.eliteprospects.com/staff/34715/karl-malmquist
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Lemp: Fröland är en spelskicklig right-back som är riktigt bra i powerplay. Poängstark på allsvensk nivå och tackade nej till flera anbud att stanna i ligan för att försöka spela upp Troja igen när de åkte ur. Spelade J20 i Brynäs med bland andra Elias Lindholm, Christian Djoos, Emil Molin, Johan Eriksson, Emil Larsson, Daniel Ljunggren, Kalle Johansson och Östersunds lagkapten Linus Rotbakken.

Jag hoppas att Brynäs tar Lyckåsen som spelskicklig right-breddback, men om Fröland skriver på är det långt ifrån den dummaste idén som Brynäs har haft. Han är ingen spetsspelare, men han har intressanta egenskaper i powerplay och mycket allsvensk rutin.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Lemp:
Dennis Fröland... herregud. Har man inte större ambitioner än så ja då räknar jag kallt med att vi inte ens blir topp 5 nästa säsong.
Då kan dom lika gärna satsa på nån halv velig J20 spelare istället för att slänga onödiga pengar på honom. Fast hemskt nog verkar det ju som om Brynäs gör en klassisk Brynäs. Värva korta spelare som inte klarar av fysiskt spel. Och bara gå på utsidan och åker o fyller år. Härligt allt är som vanligt. Heja Brynäs!
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Om man gör tolkningen att det faktiskt finns något konkret i det här (vilket det troligtvis inte är) så kanske man kan börja spekulera kring detta som ledarstab.

HC: Åkerblom
Ass: Janne Larsson
Ass: Gällstedt

Målvaktstränare/videocoach: Malmquist
Låst ämne