Brynäs IF

713958 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2517793

Sv: Alla Helvetes Kval
nittontolv: Läste det. Stod också att Brynäs fortfarande hoppas på Wännström.

Wännström gjorde alltså 33 mål i Liiga för 2 år sedan, flyttade runt en del förra säsongen, och gjorde 18 mål i DEL den här säsongen.

Han borde kunna göra 20+ mål i Hockeyallsvenskan. Skulle vara en grym värvning.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja:Menar du Sebastian Wännström?

Han har sin hjärnskaknings historik som tynger han.
Det känns som det satt sig mentalt.han är som en rädd harpalt i Skogen.om jag vore BIf fan skulle jag inte ha allt för stora förhoppningar på Wännström.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: "Wännström gjorde alltså 33 mål i Liiga för 2 år sedan, flyttade runt en del förra säsongen, och gjorde 18 mål i DEL den här säsongen."

...Men -18 i +/- senaste säsongen förskräcker - och mycket minus i den kolumnen genomgående i karriären.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Som någon skrev nedan, vi behöver lite tuffare spelare också. Det smäller bra i HA. Det går inte att glida runt med finlirare över hela isen och tro det ska gå vägen. Vi måste få in grisar i laget också. Men Wännström känns som en bra värvning till höger i andrakedjan och i andra PP.

Angående Kinnvall så hoppas jag, för guds skull, att vi slutar använda honom som en spelfördelande back på offensiv blå och ställer honom i vänster tekningscirkel på direktskott istället. Det var så han gjorde så inåt helvete mycket poäng i HV dom säsongerna han var bra där och det är där han hör hemma. Han har faktiskt ett riktigt bra skott.
Låst ämne