Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2519267

Sv: Alla Helvetes Kval
JawKee: Jag tänker på Linus Ölund och klubbhjärta.

Hjärtat räcker 1 år.
Om Brynäs inte skulle gå upp så sticker han, annars så skulle han ju skrivit fler år.
Nu förstår jag varför, absolut. Det läget av karriären och allt.
Men vad händer om Brynäs går upp?
Och större lag kommer?
Är hjärtat större än plånboken?

Jaja. Glad att han stannar iaf.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
mk: Det är dom du säger, eftersom han är i ett läge i karriären där han egentligen inte ska lira i HA så är han villig att offra ett år av sin karriär för att spela upp Brynäs. Men om Brynäs går upp så är han nog en av de första att skriva ett långtidskontrakt.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
mk: Han ger det ett år, går Brynäs inte upp behöver han röra på sig för sin egen skull. Går Brynäs upp har han redan visat att Brynäs är enda laget i Sverige.

Tror ingen av de som har förlängt eller som eventuellt kommer förlänga sitter på raka 2-3 års kontakt. Två år är säkert 1+1 eller likande.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
mk: Går vi inte upp kan du nog räkna med att han drar till Schweiz. Han har ju sagt att något annat lag i Sverige förutom Brynäs känns fel. Och ja, fixar vi inte uppflyttning i år så förlåter jag honom om han vill prova lyckan i Alperna. Att han ger oss ett år av sin prime i HA är förjävla fint gjort av honom då han lätt hade kunnat dragit någon annanstans.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
mk: Svårt se Linus spela i annat svenskt lag... Blir Schweiz, Finland eller Tyskland om han lämnar någon eller några säsonger...
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
mk: Ganska naturligt att Ölund bara skriver 1 år. Går Brynäs upp direkt så skriver han nytt SHL kontrakt. Går Brynäs inte upp så måste han tänka på karriären och spela någon annanstans.

Han är ju för ung och bra för att harva i HA flera år och har ju inte heller tjänat några stora pengar hittills.
Låst ämne