Brynäs IF

713994 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2521596

Sv: A propósito de nada
Asterix: Är du fortfarande kvar? Du själv verkar ju lägga den mesta skulden på Lindbäck. Med försvarsspelet som Brynäs hade denna säsong så spelade det ingen roll vem som stod i målet. Ansvarig för det (försvarsspelet) var Manner och övrig tränarstab som aldrig lyckades sätta ett grundspel.

Alcén är ytterst ansvarig för laget som ställdes på isen. En lövtunn trupp utan någon som helst konkurrens med en övertro på de egna produkterna som Kvist, Birger etc.

Vidare är Alcén även ansvarig för den målvaktscirkus som rådde hela säsongen och den totala oförmågan att förstärka truppen trots att man hela tiden hävdade att det fanns pengar för det..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Varför skulle jag inte vara kvar? Är detta något cancelleringsforum där man inte får ha olika åsikter? Du lägger hela skulden på Alcen men jag menar att ingen trodde väl att våra målvakter skulle läcka som de gjorde? Skulle inte Alcen värvat Lindbäck? Många, inklusive jag själv, såg det som en toppvärvning. Spelarna är ändå till sist de som ska göra jobbet och där har det fallerat. Alcen har skuld, absolut, men det har även spelarna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: det är så lite som skiljer.Om man jämför med mitt lag så hade vi en målvakt som stod på huvve i början på säsongen när spelet hackade. Vi hade också en tunn trupp, men Kapanen gick in och gjorde några förändringar, och framförallt var han transparent med varför han gjorde dom! Det fanns inte pengar! Och det kan jag tycka är det största felet eran ledning har gjort. Det har inte kommunicerats ut bland fansen varför man tagit vissa beslut! Det är klart att folk blir orolig, och sen börjar det att spekuleras! Rykten hit och dit är aldrig bra, lätt att det blir en negativ spiral!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: "Alcén är ytterst ansvarig för laget som ställdes på isen. En lövtunn trupp utan någon som helst konkurrens med en övertro på de egna produkterna som Kvist, Birger etc.
Vidare är Alcén även ansvarig för den målvaktscirkus som rådde hela säsongen och den totala oförmågan att förstärka truppen trots att man hela tiden hävdade att det fanns pengar för det.."

Håller med till 100%.
Kunde ej sagt det bättre själv en bra sammanfattning av säsongen.
Kommentera