Brynäs IF

713998 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2521622

Sv: A propósito de nada
Jugge: Varför skulle jag inte vara kvar? Är detta något cancelleringsforum där man inte får ha olika åsikter? Du lägger hela skulden på Alcen men jag menar att ingen trodde väl att våra målvakter skulle läcka som de gjorde? Skulle inte Alcen värvat Lindbäck? Många, inklusive jag själv, såg det som en toppvärvning. Spelarna är ändå till sist de som ska göra jobbet och där har det fallerat. Alcen har skuld, absolut, men det har även spelarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Asterix: ” Varför skulle jag inte vara kvar? Är detta något cancelleringsforum där man inte får ha olika åsikter? Du lägger hela skulden på Alcen men jag menar att ingen trodde väl att våra målvakter skulle läcka som de gjorde? Skulle inte Alcen värvat Lindbäck? Många, inklusive jag själv, såg det som en toppvärvning. Spelarna är ändå till sist de som ska göra jobbet och där har det fallerat. Alcen har skuld, absolut, men det har även spelarna.”

Det är absolut inget ”cancelleringsforum”, men om man har så hög svansföring som du hade igår kväll om att Lindbäck minsann ”hade skitit i sommarträningen”. Sen blir du överbevisad av Lemp att det bara är en stor jävla skröna. Då skulle åtminstone jag hålla en betydligt lägre profil framöver…

Läste du dessutom mitt inlägg så la jag långtifrån hela skulden på Alcén. Men han har det största ansvaret, där råder inget tvivel.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Asterix: Ok. Men vem är du?

Kom inte och säg att du har följt forumet länge, men först nu reggat.
För det är en jävla lögn och det vet du och jag.

Är du bannad, och startat nytt under tiden?

Om du är bannad, så respektera det och återkom under ditt "riktiga" namn.

Annars så blir det bara spam..

För man känner ju igen åsikterna även om det är under nytt namn..
Kommentera