Brynäs IF

714106 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2522490

Sv: A propósito de nada
J-S: Inför säsongen höll ju Grahm väldigt hög profil och var tydlig med att hon minsann var den första kvinnliga sportchefen i SHL. Hon verkar ju dessutom vara en del av Brynäs ledningsgrupp, vilket inte Alcén gör.

I min bok bär hon lika stort ansvar för debaclet i och med artiklarna i augusti/september och den sportsliga representationen i ledningsgruppen…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Det hade varit klädsamt med någon form av ansvarstagande från Grahms sida. Ser inget ansvarstagande eller självkritik i intervjun. Enligt både henne och Brynäs var ju både hon och Alcén SHL-sportchefer. Rimligtvis borde båda ta ansvar för fiaskot. Det känns osympatiskt på något vis, inte minst eftersom alla vet hur mycket kritik Alcén får från alla håll och kanter.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: har hon verkligen det? Tycker snarare att det varit media som vinklat det så. Brynäs gick ju inte ens ut med att det var så från början, vilket hade varit smart ur PR perspektiv.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Det var ett patetiskt och pinsamt beslut att göra Grahm till sportchef från första början. Könskvotering så det bara sjunger om det.
Kommentera