Brynäs IF

713507 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2522701

Sv: A propósito de nada
Peja: Hon gick på upptaktsträffen 2021, efter det har hon väl inte gått? Innan Svedmans tid, oklart vad som gäller nu. Förutom det finns inget som tyder på att hon är involverad i herrverksamheten. Inte ett ljud på över 1,5 år.

Visst hon sitter i ledningsgruppen, enligt hemsidan iallafall. Men inget budgetansvar uppenbarligen då hon enligt artikeln i gd från igår inte medverkar på relevanta möten. Hon har inget att göra med tillsättningen av tränare, spelare eller hur laget ska spela. Hon har heller inget chefansvar för Alcén. Vad har hon för ansvar för herrlaget?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz:
"Visst hon sitter i ledningsgruppen, enligt hemsidan iallafall. Men inget budgetansvar uppenbarligen då hon enligt artikeln i gd från igår inte medverkar på relevanta möten. Hon har inget att göra med tillsättningen av tränare, spelare eller hur laget ska spela. Hon har heller inget chefansvar för Alcén. Vad har hon för ansvar för herrlaget?"

Mystiken tätnar. Vem är egentligen ansvarig för HA-laget, juniorerna, hockeygymnasiet och ungdomslagen. Är det ekonomen i ledningsgruppen?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Tycker det är en konstig argumentation du pysslar med. Även Manner och andra som har fått sparken har ju ett ansvar i Brynäs fiasko oavsett vad de gör idag. Om Grahm inte längre gör något annat än att bygga damlaget nu, så har hon ju gjort fortfarande varit involverad tidigare och har därmed ett ansvar.

Det som de ansvariga gör just nu handlar ju inte om att rädda upp fiaskosäsongen, det handlar om att göra någonting bra av nästa säsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: I länken nedan kan du lyssna på Grahm själv när hon förklarar sin roll.

Edit: Innan Svedman kom in dvs.
Kommentera