Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2527541

Sv: A propósito de nada
Jockster : En sak är spelet på isen som såklart är tränartrojkans ansvar. Gruppdynamiken och lagets välmående har sportcheferna ett stort ansvar för. Jag tror inte Mikko och övriga tränarna hade speciellt stor hjälp av Brynäs sportchefer eller övrig ledning kring lagets dynamik, vilket jag tycker är förkastligt. Tyvärr har Johan, Erika och Håkan ännu inte visat att dom fattat det inför nästa säsong. Jag tycker Manner har varit Brynäs personifierad i två år och den enda som visat sitt ansikte utåt med någon regelbundenhet. Jag har kompisar i min hemstad som tack vare Manner fått tycke för Brynäs. Vi får se vart detta tar vägen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
lultiger:
Absolut att Alcén också misslyckades oerhört i att värva ett lag och i min värld så ska han också få sparken.

Angående att Manner ofta syntes i media så var det ju även hans jobb att svara på frågor osv så det är inga oklarheter att han syntes i media över tid men det tar inte bort fakta att han misslyckades totalt med en relativt god trupp.
Bulan eller Fillander skulle utan problem ha gjort ett avsevärt bättre jobb med den truppen
Kommentera

Sv: A propósito de nada
lultiger: Jag tycker också att sportchefen har ett stort ansvar när det gäller gruppdynamiken. Man värvar ju inte bara spelare utan också människor. I Alcéns fall borde han verkligen haft koll på karaktären hos spelarna, åtminstone de som han har delat omklädningsrum med.
Kommentera