Brynäs IF

713438 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2527552

Sv: A propósito de nada
lultiger: Jag tycker också att sportchefen har ett stort ansvar när det gäller gruppdynamiken. Man värvar ju inte bara spelare utan också människor. I Alcéns fall borde han verkligen haft koll på karaktären hos spelarna, åtminstone de som han har delat omklädningsrum med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Även fast man har värvat bra "karaktärer" är det viktigt att utveckla laget över tid. Grupper och roller utvecklas under ett hockeyår beroende vad som händer samt spelare som kommer och går. Som sportsligt ansvarig måste man stötta tränarna och kunna läsa gruppens mognad och över tid bygga bästa förutsättningar för laget. Jag är mycket tveksam till om Johan har den kompetensen idag ivart fall. Han kan ju lära sig, men då måste man först se sanningen som den är.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Har svårt att se att ”blåställslirare” som Scott och Björnen funkar speciellt bra ihop med glidare som Palve och Timashov.

Det är bara att gå till sitt eget jobb. Jag har svårt för personer som inte alltid gör sitt bästa och tar ansvar. Utan istället försöker ta genvägar och alltid kommer lite sent och går tidigt.
Kommentera