Brynäs IF

715676 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2530573

Sv: A propósito de nada
Samsung: Det är därför det är så viktigt med en särskild typ av karaktär som kapten. Just för att involvera alla och inte skapa grupperingar. Och jag är ledsen, Rödin är inte en sån person. Han är ganska kylig, har murarna uppe och jag har svårt att se honom "ta hand" om alla i laget på ett inkluderande sätt. Blomqvist kan jag se framför mig göra detta. Kanske även Ölund.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Fast det är inte Rödins uppdrag i första hand att få en grupp människor att jobba tillsammans mot ett gemensamt mål. Varför har vi ledningen, ordförande, tränarna, etc...?
Om jag ska vara ärlig så tror jag inte på all skitsnack, det är ju ofta så att man försöker hitta en syndabock till misslyckandet. Det är egentligen inget konstigt att att det finns grupperingar, det är så i de flesta lag. Man gillar inte alla lika mycket och man klickar inte med alla på samma sätt men när man är på isen/planen så ska man bete sig och uppträda som ett lag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Om det blir grupperingar pga språk falanger och ett ledare/tränarbekymmer så är det ganska naivt att tänka att en kapten för laget ska va den som löser det.
Kommentera