Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2533254

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Alcén har nog chockat oss alla med värvningarna hittills. Istället för gamla Brynäsare ute i världen värvar han etablerade poängkungar med erfarenhet från HA, backar med skyhög potential enligt många och har fått till förlängningar med nyckelspelare.

Han har gjort precis allt jag (och säkert många andra) inte trodde, han har gjort ett bra sportchefsjobb... hittills. Sen återstår det ju någon ytterligare spetsspelare och en halv backbesättning, för att inte tala om målvakterna.

Jag hoppas Gällan (that's right, jag myntar Gällan nu. Gällstedt är jobbigt att skriva och NG låter fult), Ove och Masken får till det i omklädningsrummet och på isen sen också bara. För hittills har Alcén gjort ett utmärkt jobb och han ska ha cred för det. Sen har ju säkert Gällan ett och annat att säga till om också, så han kanske har ett finger med i någon/några värvningar också.

Det var många år sedan jag var såhär taggad på en hockeysäsong, det är verkligen lätt att sväva iväg och bli full av förhoppningar dessa dagar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: "Jag hoppas Gällan (that's right, jag myntar Gällan"

Gälla har han kallats för sen han var liten. Kuriosa. När jag spelade mot honom när vi var pojklagsspelare så hade han oftast en egen klack på läktaren bestående av mängder med tjejer som var galna i honom :-)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Hellre Gälla än Gällan för min del. Den senare låter som en skrikig, äldre och korpulent dam 😎
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Såhär. Med tanke på haveriet förra året så är det en skyldighet att Alcén sätter ett kanonlag på isen. Speciellt när han fått ett jobb han aldrig skulle fått och sen behållt ett jobb han aldrig skulle fått behålla. Med det sagt. Ska bli kul att se Vesel i de finaste av färger och att Scott förlänger känns såklart bra av nostalgiska skäl. Hoppas han har en växel till på denna nivå.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: kommer mer ikväll
Kommentera