Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2537996

Sv: A propósito de nada
Makita: Men kom igen. Om AL var dåligt tränad men samtidigt var mycket bättre i de matcher han stod jämfört med VV så tyder väl det snarast på att VV var dåligt tränad. Eller?
De beslut som fattades i början av säsongen var ju baserad på att den målvakt som vann en match även fick stå nästa. VV vann INGEN match och fick därför inte stå så mycket matcher. Det är väl därmed ganska solklart varför AL fick mer förtroende till att börja med.
Ett ultrakonstigt beslut hade väl varit att tänka.
"VV vinner inga matcher men kommer nog att spela sig i form och därför får han mer speltid än målvakten som vi vinner med".
Det Masken säger är f ö inte att Lindbäck var dåligt tränad utan att han behöver träna mer när han blir äldre för att behålla sin nivå. Detta gäller alldeles säkert ännu mer när du behöver anpassa spelet till större rink.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Att säga att AL vann matcher och VV förlorade matcher är en förenkling.Då kan vi konstatera att AL förlorade en jävla massa matcher när VV var borta.Enligt mig är hockey en lagsport.
Tyckte de var jämndåliga sedan var det nog inte smart att värva en målvakt som VV till att dela förstemålvakts rollen tror han måste känna förtroende
för att prestera på topp.
VV hittade dock formen i Liiga med en räddningsprocent på 9,4%
AL landade på 89,3%
Även om han spelade upp sig på slutet så fortsatte målvaktskarusellen delvis pga skada på AL delvis pga dålig andremålvakt och delvis pga att AL fortsatt inte var riktigt bra.

Kan konstatera att det kommit målvakter som är 30plus direkt ifrån NHL till Vm och storspelat på stor rink och inte behövt en halv säsong.
Kan även konstatera att vi värvade Greiss som vi kastade in direkt och det gick fullständigt åt helvete och han är fortfarande kvar i NHL.

Det jag vänder mig mest i mot det är hur ledningen skött målvakts frågan ifrån början till slut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: "Det Masken säger är f ö inte att Lindbäck var dåligt tränad utan att han behöver träna mer när han blir äldre för att behålla sin nivå. Detta gäller alldeles säkert ännu mer när du behöver anpassa spelet till större rink."

Precis. Att en del drar slutsatsen att Lindbäck var/är dåligt tränad utifrån vad Masken sa visar bara på hur svartmålningen av Lindbäck har spårat ur på sina håll och kanter, för precis som du säger är det inte vad Masken pratar om.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor:

Djurgården värvar Anton Gradin från TAIF, en riktigt bra spelare med en fin säsong bakom sig.

Ber om ursäkt om det är gamla nyheter ;)
Kommentera